Име

ПОТОПИ СЕ ПО-ДЪЛБОКО В ИГРАТА СЪС САУНДБАР ОТ DENON

Потопете се дълбоко в играта със саундбар за домашно кино от Denon

Потопете се дълбоко в играта със саундбар за домашно кино от Denon

Най-отличимата характеристика на една наистина добра видео игра е способността и напълно да ви пренесе в друг свят - различен от ежедневната ни реалност. В последните заглавия за PlayStation 4, Xbox One и други конзоли, можете да бъдете всеки или всичко: елитен воник, NBA супер звезда, човек от дивия запад, пренесен в миналото, в свят на престрелки и обири - каквото и да се сетите - вече има игра по темата.

Как рисивърът за домашно кино пренася кино изживяването във вашата дневна

Как рисивърът за домашно кино пренася кино изживяването във вашата дневна

Да пренесете пълното кино изживяване в комфорта на вашата дневна, с помощта на AV рисивър, е по-лесно, отколкото мислите. Благодарение на достъпността на 4K телевизорите, Blu-ray плеърите и многоканалните системи от колони, реално всеки може да изгради система за домашно кино, с която да се наслаждава на потапящ звук в собствения си дом. 

Защо Системата Ви Трябва Да Поддържа  Bluetooth

Защо Системата Ви Трябва Да Поддържа Bluetooth

Ако си търсите аудио система вероятно знаете, че трябва да обърнете внимание на много специфики. Кои характеристики са приоритет за вас и кои са напълно задължителни? Когато тествате различни системи не пренебрегвайте важността на Bluetooth съвместимостта.

Обяснение На Най-Новите Формати За Hd Картина

Обяснение На Най-Новите Формати За Hd Картина

Развитието на видеото и аудиото с висока резолюция позволява на кино феновете  по-лесно от всякога да пренесат изживяването от киното в комфорта на сомбствения си дом. Ultra 4K HD видеото и 3D аудиото осигурявт по-наситен и ясен образ и по-дълбок звук от когато и да било.

Три Признака, Че Колоните Ви Имат Нужда От Нов Усилвател

Три Признака, Че Колоните Ви Имат Нужда От Нов Усилвател

Нищо не е по-дразнещо от това да асемблирате с много усърдие безжична аудио система, само за да постигнете като краен резултат качество на звука, което е много под очакванията ви. Дали сте фен на киното, който се е захванал с изграждането на висококачествена система за домашно кино, или любител на музиката, който се опитва да извлече всеки детайл от записите си, посредственото аудио качество е неприемливо. 

По-добър ли е винилът от другите аудио формати?

По-добър ли е винилът от другите аудио формати?

Истинските фенове на музиката искат да получат възможно най-доброто качество на звука, когато слушат любимите си албуми и парчета -затова са решени да използват възможно най-добрите аудио системи. Но висококачественото аудио зависи не само от това какви колони, саундбар или рисивър ползвате. Аудио форматите имат значение - и за тези от вас, които предпочитат да стриймват музика от най-съвременните мобилни приложения, и за тези, които разчитат на доказано надежден CD плеър.

Как Да Изберете Подходящия За Вас Рисивър: Чеклист

Как Да Изберете Подходящия За Вас Рисивър: Чеклист

Истинските аудиофили разбират, че за да се създаде реалистично аудио преживяване и усещане за кино в уюта на домашната среда  - има нужда от висококачествен AV Рисивър.

Но избирането на идеалния AV Рисивър може да се окаже предизвикателство - тъй като има много нюанси, които да бъдат взети предвид. Прекратете гадаенето и вземете най-подходящия за вашето домашно кино AV Рисивър, с помощта на следния чеклист:Предимства На Безжичната Мулти-Рум Аудио Система

Предимства На Безжичната Мулти-Рум Аудио Система

Ако някога сте правили парти у дома си или просто сте изпуснали любимата си част от някоя песен, защото се е наложило за момент да излезнете от стаята, където е основната ви аудио система, вероятно сте се замисляли да инвестирате в безжична мултирум аудио система.  С подходящата конфигурация можете да се наслаждавате на музика цял ден - в целия ви дом. Аудио ентусиастите държат на система с кабели и отделни компоненти, но безжичните системи имат своите предимства.Нов Шедьовър От Denon: Avc-X8500H Е Първият 13.2 Канален Av Усилвател В Света

Нов Шедьовър От Denon: Avc-X8500H Е Първият 13.2 Канален Av Усилвател В Света

Denon има богато наследство от иновации в аудио технологиите и AVC-X8500H продължава тази традиция. От основаването си през 1910, като първият японски производител на аудио електроника, до произвеждането на първите комерсиални CD плеъри, Denon е на гребена на вълната на технологиите в света на аудиото и домашното кино. Сега е време за нов пробив с флагмана в серията AV рисивъри на Denon - амбициран да постави началото на нова ера в домашното кино.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим работата ви с нашия сайт. Ако продължите да използвате този сайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Find out more.