Име
КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РИСИВЪР: ЧЕКЛИСТ

КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РИСИВЪР: ЧЕКЛИСТ

Истинските аудиофили разбират, че за да се създаде реалистично аудио преживяване и усещане за кино в уюта на домашната среда  - има нужда от висококачествен AV Рисивър.

Но избирането на идеалния AV Рисивър може да се окаже предизвикателство - тъй като има много нюанси, които да бъдат взети предвид. Прекратете гадаенето и вземете най-подходящия за вашето домашно кино AV Рисивър, с помощта на следния чеклист:ПРЕДИМСТВА НА БЕЗЖИЧНАТА МУЛТИ-РУМ АУДИО СИСТЕМА

ПРЕДИМСТВА НА БЕЗЖИЧНАТА МУЛТИ-РУМ АУДИО СИСТЕМА

Ако някога сте правили парти у дома си или просто сте изпуснали любимата си част от някоя песен, защото се е наложило за момент да излезнете от стаята, където е основната ви аудио система, вероятно сте се замисляли да инвестирате в безжична мултирум аудио система.  С подходящата конфигурация можете да се наслаждавате на музика цял ден - в целия ви дом. Аудио ентусиастите държат на система с кабели и отделни компоненти, но безжичните системи имат своите предимства.НОВ ШЕДЬОВЪР ОТ DENON: AVC-X8500H Е ПЪРВИЯТ 13.2 КАНАЛЕН AV УСИЛВАТЕЛ В СВЕТА

НОВ ШЕДЬОВЪР ОТ DENON: AVC-X8500H Е ПЪРВИЯТ 13.2 КАНАЛЕН AV УСИЛВАТЕЛ В СВЕТА

Denon има богато наследство от иновации в аудио технологиите и AVC-X8500H продължава тази традиция. От основаването си през 1910, като първият японски производител на аудио електроника, до произвеждането на първите комерсиални CD плеъри, Denon е на гребена на вълната на технологиите в света на аудиото и домашното кино. Сега е време за нов пробив с флагмана в серията AV рисивъри на Denon - амбициран да постави началото на нова ера в домашното кино.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим работата ви с нашия сайт. Ако продължите да използвате този сайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Find out more.