HEOS 1 GoPack

 • Акумулаторна литиево-йонна батерия, закрепваща се към основата на HEOS 1
 • Лесно закрепване със завъртане
 • До 6 часа времетраене на възпроизвеждането с едно зареждане на батерията
 • Предоставен Bluetooth USB адаптер за безжичен аудио стрийминг
 • Уникална защита срещу водни пръски
 • Слушате музика и зареждате вашия смартфон едновременно

  Смяна на цвета:

Функции - HEOS 1 GoPack

Вземете вашия HEOS 1 навсякъде, благодарение на комплекта HEOS Go Pack

Акумулаторна литиево-йонна батерия, закрепваща се лесно със завъртане към основата на HEOS 1


Слушайте любимата си музика безжично, чрез предоставения Bluetooth USB конектор – не е необходима кабелна или Wi-Fi връзка.


Предоставените силиконови предпазители, предназначени за запечатване на конекторите с цел предпазването им от водни пръски, правят HEOS 1 идеалният безжичен преносим високоговорител за развлечения навън – използвайте го уверено край басейна или в спа-центъра.

Можете да слушате любимата си музика и от смартфон, свързан към HEOS 1, като едновременно с това зареждате вашето устройство– идеално за случаи, когато наблизо няма източник на електрозахранване, от който да заредите вашия телефон. USB портът осигурява 5V/1A изход, точно както при обикновените зарядно устройства за телефон.

 • Слушайте любимата си музика практически навсякъде
 • Акумулаторна литиево-йонна батерия с LED индикатори за заряда на батерията
 • До 6 часа възпроизвеждане с едно зареждане на батерията през Bluetooth, Wi-Fi или Aux вход
 • Предоставен USB Bluetooth адаптер за безжичен стрийминг извън мрежата
 • Лесно закрепване със завъртане към основата на HEOS 1
 • Слушате музика и зареждате вашия смартфон едновременно


Всички високоговорители HEOS се характеризират с:

ОЗВУЧАВАНЕ НА МНОГО СТАИ

Всяка стая може да има собствен HEOS звук. Или, групирайте няколко високоговорителя, за да слушате една и съща песен в цялата къща. Много стаи означава много възможности.
Научете повече

ПРИЛОЖЕНИЕ И УСЛУГИ ЗА СТРИЙМИНГ

Облачна музика, стрийминг на музика и вашата музикална библиотека —всичките ви любими източници се поддържат от това удивително БЕЗПЛАТНО приложение.
Научете повече

УДИВИТЕЛНО ЗВУКОВО КАЧЕСТВО

Високоговорителите HEOS не случайно възпроизвеждат висококачествен звук. Те са разработени от експертите на Denon, иноватори в аудио техниката повече от 100 години.
Научете повече

ЛЕСНО ИНСТАЛИРАНЕ

Удивително е колко бързо можете да започнете да слушате вашите високоговорители HEOS. Поставете високоговорителите на желаните места и в рамките на минути ще можете да слушате вашата музика. Наистина е много лесно.
Научете повече

Спецификации - HEOS 1 GoPack

Общи

Време на възпроизвеждане До 6 часа слушане на музика с едно зареждане

Зареждане и възпроизвеждане Свържете вашия смартфон към USB порта и GoPack HS2 ще зарежда вашето устройство и същевременно ще възпроизвежда любимата ви музика (максималното време за възпроизвеждане намалява)

Съдържание на опаковката HEOS 1 GoPack HS2 акумулаторна литиево-йонна батерия, Защита от водни пръски, Кратко стартово ръководство.

Органи за управление и индикатори Бутон за включване/изключване
4-точков LED индикатор за заряда на батерията

Тегло 0.32 kg

Поддържани езици Английски, Френски, Испански

Размери (В x Ш x Д) 33 x 125 x 118 (mm)

Работен температурен диапазон 5°C~35°C

Цвят Черен, бял

За изтегляне - HEOS 1 GoPack

pdf file
Онлайн ръководства
pdf file
Product information HEOS GoPack HS2

1.74 MB
08/09/2017

Ревюта и награди - HEOS 1 GoPack

Awards
НАГРАДА НА EISA Най-добър продукт 2015-2016

С изненадващо дълбоки баси, прецизни средни честоти и енергия, изпълваща стаята, това е перфектният начин да разпространите великолепна музика из цялата къща.

AV Forums

"Цялостната комбинация от качество, гъвкавост и технически характеристики отличава тази система сред всички други конкуренти." За да прочетете пълния тест, кликнете тук.

T3 Best on Test

HEOS by Denon е нашият избор за мулти-руум система. Богата на функции, музикална, способна да възпроизвежда от USB и подпомогната от стабилно приложение, тя е звезден изпълнител!

Често задавани въпроси - HEOS 1 GoPack

 • КАКВО Е HEOS BY DENON?
  HEOS by Denon е безжична звукова система за много стаи, включваща фамилия от великолепно звучащи музикални плейъри за целия ви дом. Предвидено е безплатно приложение, с което можете да я контролирате от iOS или Android телефон или таблет. Инсталира се много лесно и ви дава достъп до любимите ви услуги за поточно предаване (стрийминг) на музика, интернет радио или до вашата собствена музикална колекция....Повече
 • КАКВО ОТЛИЧАВА ВИСОКОГОВОРИТЕЛИТЕ HEOS ОТ ДРУГИ БЕЗЖИЧНИ ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ?
  HEOS е истинска система за много стаи. Можете да възпроизвеждате една и съща песен във всички стаи или в произволна комбинация от стаи по ваш избор, както и различни песни във всяка стая. Това е голямата разлика с други безжични системи, като Airplay и Bluetooth. HEOS използва стандартна домашна безжична технология, каквато използва и вашият безжичен рутер, и не се нуждае от каквото и да е допълнително оборудване. Обхватът на безжичната връзка и звуковото качество значително превишават тези на Bluetooth. Също така, всяко устройство във вашия дом, на което е инсталирано безплатното приложение HEOS, може да контролира всеки от високоговорителите в системата. Само HEOS носи 100-годишния опит на Denon....Повече
 • КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЧЕТИРИТЕ ВИСОКОГОВОРИТЕЛЯ HEOS?
  Компактният HEOS 1 е устойчив на влага, което го прави идеален за слушане в среда с наличие на влага или водна пара, като в банята, например. HEOS 3 използва конфигурация от 2 говорителя и 2 усилвателя Клас D, идеална за малки до средно големи стаи. HEOS 5 използва конфигурация от 5 говорителя, 4 от които активни (два средно/ниско-честотни, два високочестотни), захранвани от 4 усилвателя Клас D, и един пасивен излъчвател. Тази конфигурация е идеална за средно големи до големи стаи. HEOS 7 използва 7 говорителя, включително два средно/ниско-честотни, два високочестотни и активен събуфер, захранвани от 5 усилвателя Клас D, заедно с два пасивни излъчвателя. HEOS 7 е оборудван и с изход за слушалки. Функциите за поточно предаване (стрийминг), USB и Aux входовете са идентични при всички модели. Повече
 • КОЙ ВИСОКОГОВОРИТЕЛ HEOS Е ПОДХОДЯЩ ЗА МОЯТА СТАЯ?
  Всичките високоговорители HEOS предлагат изключително музикално преживяване. Най-общо, HEOS 7 се препоръчва за големи стаи и отворени пространства, като холове, всекидневни, вътрешни дворове, къщи с отворен план и др., както и за всеки почитател на музиката, който търси по-дълбок бас и по-висока мощност; HEOS 5 се препоръчва за средно големи до големи стаи, като трапезарии, големи спални и офиси, или малки холове и всекидневни; а HEOS 3 се препоръчва за малки до средно големи стаи, като спални, офиси или кухни.... Повече
 • КАКВО ОЩЕ Е НЕОБХОДИМО, ЗА ДА РАБОТИ HEOS В МОЯ ДОМ?
  Трябва да изтеглите безплатното приложение HEOSbyDenon на iPhone, iPad или iPod, работещи с iOS 5 или по-висока версия, или на Android смартфон или таблет, работещи с Android 2.3 или по-висока версия. Ще ви бъде необходима безжична мрежа и интернет връзка, и мобилно устройство, свързано към безжичната мрежа....Повече
 • КАКВИ МУЗИКАЛНИ ИЗТОЧНИЦИ ПОДДЪРЖА HEOS?
  Spotify, TuneIn, Deezer, Napster, TIDAL, SoundCloud, Mood Mix, а скоро и други услуги, плюс музика от вашия смартфон, таблет, USB памет и аналогови източници.Повече
 • МОГА ЛИ ДА ИЗПОЛЗВАМ ДВА ВИСОКОГОВОРИТЕЛЯ HEOS В СТЕРЕО КОНФИГУРАЦИЯ?
  Можете да използвате два HEOS 1, два HEOS 3, два HEOS 5 или два HEOS 7 високоговорителя в стерео конфигурация.Повече
 • КОЛКО ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ HEOS МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЕДНОВРЕМЕННО?
  Системата поддържа едновременно до 32 музикални плейъра HEOS в мрежата. Повече
 • КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА БЕЗПЛАТНИЯТ ПРОФИЛ В HEOS И КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА?
  Вашият профил в HEOS запаметява всичките ви настройки и предпочитания, като информацията за вписванията ви във всичките музикални услуги и всичките ви плейлисти за HEOS. Ако желаете да добавите към системата още контролиращи телефони или таблети, просто трябва да влезете в системата от съответното устройство с вашето потребителско име и парола за HEOS. Всичките ваши музикални услуги и плейлисти за HEOS незабавно ще станат достъпни и от новото контролиращо устройство. А ако предпочитате така, предвидили сме и поддръжка на различни профили за HEOS от едно и също домакинство. По този начин, всеки член на вашето семейство може да използва свои собствени настройки, например за профила си в Spotify, но да продължава да споделя всички високоговорители у дома... Повече
 • КЪДЕ МОГА ДА ЗАКУПЯ HEOS?
  Можете да намерите оторизиран търговски представител на HEOS, като използвате следния линк от уебсайта на HEOS:  оторизирани търговски представители.