HEOS Drive

 • Разработен от CI специалисти за професионалисти по Custom Integration
 • Създаване на 4 отделни HEOS зони
 • 8-канален усилвател от Клас D

Функции - HEOS Drive

Целият домашен многозонов звук в един корпус.

Разработен от специалисти по Custom Integration за професионалисти по Custom Integration, HEOS Drive е уникална система за разпределение на звука у дома в 4 зони, с 8-канален дигитален усилвател от Клас D, декодиране на Dolby Digital и Dolby Digital+ със смесване до стерео, като всичкото това е поместено в един 2RU корпус.

С номинална изходна мощност 60 W на канал за всичките 8 канала (20Hz~20kHz, 0.05% THD, 8 ома, работа на всички канали), 1 или 2 стерео двойки усилвателни канали могат да бъдат свързани мостово в един усилвателен канал с висока изходна мощност (130 W), като HEOS Drive позволява работа и с нискоимпедансни товари (4 ома).

За всяка зона са предвидени двойка предусилвателни изходи, като всяка зона може да бъде конфигурирана за извеждане на стерео сигнал или смесен моно сигнал. Матричната система за превключване обединява 2 оптични цифрови входа, 2 коаксиални цифрови входа и 4 аналогови стерео входа, като всеки от тях може да бъде присвоен на всяка зона, и всяка зона има съответен USB порт за свързване на външно USB устройство.

Оборудван за работа с практически всяка конфигурация от високоговорители, HEOS Drive има вградени високочестотни/нискочестотни DSP филтри – позволяващи всеки изход да бъде конфигуриран за широколентов, събуфърен или сателитен високоговорител, с регулируеми гранични честоти.

Изходите за високоговорители са оборудвани с 4-лентови конектори, съвместими с банан-щекери, като са предвидени и 4 12V тригерни изхода. Предвидено е тихо вентилаторно охлаждане за дълга, стабилна и надеждна работа.

 • Многозонов усилен звук за целия дом (4 HEOS зони)
 • 8-канален дигитален усилвател от Клас D; 60 W върху 8 ома; съвместимост с 4 ома; мостов режим
 • Предусилвателни изходи за всяка зона
 • Два RJ-45 Ethernet LAN порта
 • HEOS Drive е окомплектован със сваляеми крачета и крепежни елементи за шкаф, позволяващи монтаж на полица или в шкаф.
 • Избираем стерео/моно изход
 • Само 2RU височина; предоставени крепежни елементи за шкаф
 • Възможност за контрол от трета страна
 • Dolby Digital/Dolby Digital+ смесване до стерео
 • Бързо и лесно инсталиране и конфигуриране на HEOS Drive чрез нашето приложение HEOS (iOS, Android и Kindle)

Всички високоговорители HEOS се характеризират с:

ОЗВУЧАВАНЕ НА МНОГО СТАИ

Всяка стая може да има собствен HEOS звук. Или, групирайте няколко високоговорителя, за да слушате една и съща песен в цялата къща. Много стаи означава много възможности.
Научете повече

ПРИЛОЖЕНИЕ И УСЛУГИ ЗА СТРИЙМИНГ

Облачна музика, стрийминг на музика и вашата музикална библиотека —всичките ви любими източници се поддържат от това удивително БЕЗПЛАТНО приложение.
Научете повече

УДИВИТЕЛНО ЗВУКОВО КАЧЕСТВО

Високоговорителите HEOS не случайно възпроизвеждат висококачествен звук. Те са разработени от експертите на Denon, иноватори в аудио техниката повече от 100 години.
Научете повече

ЛЕСНО ИНСТАЛИРАНЕ

Удивително е колко бързо можете да започнете да слушате вашите високоговорители HEOS. Поставете високоговорителите на желаните места и в рамките на минути ще можете да слушате вашата музика. Наистина е много лесно.
Научете повече

Спецификации - HEOS Drive

Аудио система

УСИЛВАТЕЛ
8-канален дигитален усилвател Клас D
60 W на канал (20Hz~20kHz, .05%THD, 8 ома, работа на всички канали)

Мостов режим на усилване 130 W на канал

ПРЕДУСИЛВАТЕЛ
4 двойки предусилвателни стерео изходи
Подаване на сигнали към външни крайни усилватели

4 USB порта 1 за всяка зона

Музикални източници

Абонаментни музикални услуги Приложението HEOS ви позволява да избирате популярни абонаментни услуги за поточно предаване (стрийминг), включително Spotify, TuneIn, SoundCloud, TIDAL, Deezer, Napster и Mood:Mix. Скоро ще бъдат добавени още услуги.

Външни входове Аналогов или оптичен / коаксиален / цифрови източници, свързани към HEOS Drive или други плейъри HEOS.

Интернет радио станции Поточно предаване (стрийминг) на AAC, MP3, WMA (чрез услугата TuneIn)

Поддържани музикални формати Поддържани аудио формати:
WMA: До 192kbps включително
AAC и MP3: До 320kbps включително
WAV, ALAC и FLAC: До 16-bit/48kHz включително.

Поддържани формати HEOS Drive поддържа JPG, PNG, BMP и GIF формати за изображения.

Поддържани USB устройства HEOS Drive поддържа свързване с USB памет чрез вграден USB порт. Музиката, записана в USB паметта, може да се възпроизвежда локално или на всеки един от плейърите HEOS във вашата мрежа.

Музика, съхранена в телефон/таблет iTunes музика, съхранена във вашето iOS устройство или музикални файлове във вашето Android или Kindle Fire устройство.

NAS (Network Attached Storage) Възпроизвеждане от DLNA-съвместими музикални сървъри.

“Предлагането на музикални услуги може да е различно, в зависимост от конкретния регион. Не всички услуги може да са налични към момента на покупката. Някои услуги могат да бъдат добавяни или изтегляни от време на време по усмотрение на техните доставчици и др. Посетете www.denon.co.uk/uk/musicservices за предложения и подробна информация.”

Мрежови функции

Кабелна връзка Свързване към мрежата чрез един от двата RJ-45 кабелни LAN порта.

Общи

Електрозахранване Променливотоково (AC) захранване 100~240 V, 50~60 Hz автоматично превключване

Съдържание на опаковката HEOS Drive, Захранващи кабели x 4, Ethernet кабел, Кратко стартово ръководство, 2 уши

Органи за управление и индикатори Включване/Готовност; Статус на Ethernet 1/2; Активен статус на зони 1~4

Тегло 7.2 kg

Поддържани езици Английски, Френски, Испански

Размери (В x Ш x Д) 88mm x 430mm x 402 mm (without rack ears)
88mm x 483mm x 402 mm (with rack ears)

Работен температурен диапазон 5°C~35°C

Цвят Черен

За изтегляне - HEOS Drive

pdf file
Онлайн ръководства
pdf file
Specification Sheet - English

1.76 MB
08/16/2015

pdf file
updated HEOS Drive Product Information

1.79 MB
08/11/2016

Видеоматериали - HEOS Drive

Ревюта и награди - HEOS Drive

Awards
НАГРАДА НА EISA Най-добър продукт 2015-2016

С изненадващо дълбоки баси, прецизни средни честоти и енергия, изпълваща стаята, това е перфектният начин да разпространите великолепна музика из цялата къща.

Често задавани въпроси - HEOS Drive

 • КАКВО Е HEOS BY DENON?
  HEOS by Denon е безжична звукова система за много стаи, включваща фамилия от великолепно звучащи музикални плейъри за целия ви дом. Предвидено е безплатно приложение, с което можете да я контролирате от iOS или Android телефон или таблет. Инсталира се много лесно и ви дава достъп до любимите ви услуги за стрийминг на музика, интернет радио или до вашата собствена музикална колекция....Повече
 • КАКВО ОТЛИЧАВА ВИСОКОГОВОРИТЕЛИТЕ HEOS ОТ ДРУГИ БЕЗЖИЧНИ ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ?
  HEOS е истинска система за много стаи. Можете да възпроизвеждате една и съща песен във всички стаи или в произволна комбинация от стаи по ваш избор, както и различни песни във всяка стая. Това е голямата разлика с други безжични системи, като Airplay и Bluetooth. HEOS използва стандартна домашна безжична технология, каквато използва и вашият безжичен рутер, и не се нуждае от каквото и да е допълнително оборудване. Обхватът на безжичната връзка и звуковото качество значително превишават тези на Bluetooth. Също така, всяко устройство във вашия дом, на което е инсталирано безплатното приложение HEOS, може да контролира всеки от високоговорителите в системата. Само HEOS носи 100-годишния опит на Denon....Повече
 • КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЧЕТИРИТЕ ВИСОКОГОВОРИТЕЛЯ HEOS?
  Компактният HEOS 1 е устойчив на влага, което го прави идеален за слушане в среда с наличие на влага или водна пара, като в банята, например. HEOS 3 използва конфигурация от 2 говорителя и 2 усилвателя Клас D, идеална за малки до средно големи стаи. HEOS 5 използва конфигурация от 5 говорителя, 4 от които активни (два средно/ниско-честотни, два високочестотни), захранвани от 4 усилвателя Клас D, и един пасивен излъчвател. Тази конфигурация е идеална за средно големи до големи стаи. HEOS 7 използва 7 говорителя, включително два средно/ниско-честотни, два високочестотни и активен събуфер, захранвани от 5 усилвателя Клас D, заедно с два пасивни излъчвателя. HEOS 7 е оборудван и с изход за слушалки. Функциите за стрийминг, USB и Aux входовете са идентични при всички модели. Повече
 • КОЙ ВИСОКОГОВОРИТЕЛ HEOS Е ПОДХОДЯЩ ЗА МОЯТА СТАЯ?
  Всичките високоговорители HEOS предлагат изключително музикално преживяване. Най-общо, HEOS 7 се препоръчва за големи стаи и отворени пространства, като холове, всекидневни, вътрешни дворове, къщи с отворен план и др., както и за всеки почитател на музиката, който търси по-дълбок бас и по-висока мощност; HEOS 5 се препоръчва за средно големи до големи стаи, като трапезарии, големи спални и офиси, или малки холове и всекидневни; а HEOS 3 се препоръчва за малки до средно големи стаи, като спални, офиси или кухни.... Повече
 • КАКВО ОЩЕ Е НЕОБХОДИМО, ЗА ДА РАБОТИ HEOS В МОЯ ДОМ?
  Трябва да изтеглите безплатното приложение HEOSbyDenon на iPhone, iPad или iPod, работещи с iOS 5 или по-висока версия, или на Android смартфон или таблет, работещи с Android 2.3 или по-висока версия. Ще ви бъде необходима безжична мрежа и интернет връзка, и мобилно устройство, свързано към безжичната мрежа....Повече
 • КАКВИ МУЗИКАЛНИ ИЗТОЧНИЦИ ПОДДЪРЖА HEOS?
  Spotify, TuneIn, Deezer, Napster, TIDAL, SoundCloud, Rdio, а скоро и други услуги, плюс музика от вашия смартфон, таблет, USB памет и аналогови източници.Повече
 • МОГА ЛИ ДА ИЗПОЛЗВАМ ДВА ВИСОКОГОВОРИТЕЛЯ HEOS В СТЕРЕО КОНФИГУРАЦИЯ?
  Можете да използвате два HEOS 1, два HEOS 3, два HEOS 5 или два HEOS 7 високоговорителя в стерео конфигурация.Повече
 • КОЛКО ВИСОКОГОВОРИТЕЛИ HEOS МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЕДНОВРЕМЕННО?
  Системата поддържа едновременно до 32 музикални плейъра HEOS в мрежата. Повече
 • КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА БЕЗПЛАТНИЯТ ПРОФИЛ В HEOS И КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА?
  Вашият профил в HEOS запаметява всичките ви настройки и предпочитания, като информацията за вписванията ви във всичките музикални услуги и всичките ви плейлисти за HEOS. Ако желаете да добавите към системата още контролиращи телефони или таблети, просто трябва да влезете в системата от съответното устройство с вашето потребителско име и парола за HEOS. Всичките ваши музикални услуги и плейлисти за HEOS незабавно ще станат достъпни и от новото контролиращо устройство. А ако предпочитате така, предвидили сме и поддръжка на различни профили за HEOS от едно и също домакинство. По този начин, всеки член на вашето семейство може да използва свои собствени настройки, например за профила си в Spotify, но да продължава да споделя всички високоговорители у дома... Повече
 • КЪДЕ МОГА ДА ЗАКУПЯ HEOS?
  Можете да намерите оторизиран търговски представител на HEOS, като използвате следния линк от уебсайта на HEOS: оторизирани търговски представители.