HEOS НАСЛЕДЯВА 100 ГОДИНИ НА ИНОВАЦИИ.

Ако той прави звук, ние правим него.

Ние си изградихме име и авторитет на майстори в изработката и звуковото качество, като винаги обръщахме внимание и на най-малките детайли, и често бяхме първи в предлагането на поредната аудио иновация. Всяка система HEOS е проектирана от инженерите на Denon с любов и страст, и е изградена от прецизно и педантично изработени компоненти, които са в хармония помежду си и осигуряват качеството, за което почитателите на музиката копнеят и което заслужават.

 

MAXXAUDIO

Ние решихме да ползваме MaxxAudio® от Waves, носител на награда Грами за технически постижения, за да оптимизираме звученето на HEOS със същите професионални аудио технологии, каквито се използват в звукозаписните студия по целия свят. MaxxAudio® използва психоакустични модели и технологии, за да осигури интелигентен контрол на силата на звука, многолентови тон-корекции, засилване на басите и пространствен ефект за по-прецизен и качествен звук с по-дълбок бас, по-отчетливи високи честоти и обгръщащо звуково поле.

СИНХРОНИЗАЦИЯ ОТ АУДИОФИЛСКИ РАНГ

Микросекундите са важни: за да осигури истинско аудиофилско звучене с няколко плейъра HEOS едновременно, всеки от плейърите HEOS трябва да бъде синхронизиран с изключително висока прецизност. Разработен на базата на дългогодишни изследвания, HEOS осигурява несравнимо точна синхронизация в рамките на микросекунди.

ВЕЛИКОЛЕПНА
ИЗРАБОТКА

HEOS е продукт на страстта към звука и любовта към музиката. Нашият инженерен екип работи усилено и педантично, за да подбере всеки важен компонент и да постигне възможно най-качественото звучене от този уникално красив дизайн.

 

100 години
звукови иновации

Ние използваме бисквитки, за да подобрим работата ви с нашия сайт. Ако продължите да използвате този сайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки. Find out more.